ΣΟΦΙΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΔΟΥ *ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ

ΣΟΦΙΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΔΟΥ *ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ
Νοσηλεύτρια στο Νοσοκομείο της ∆ράμας που έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό

Η νοσηλεύτρια έδωσε τη δική της μάχη με τον κορωνοϊό στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης επί δέκα συνεχείς μέρες αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει

 

Το μήνυμα από τις κόρες της

 

Καλησπέρα σας

 

Αρχικά θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την τιμή που μας κάνετε. Είναι ένα δώρο μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση , που μόνο χαρούμενους μπορεί να μας κάνει.

Η μητέρα μας ήταν ένας άνθρωπος με ήθος, αγάπη για τη ζωή, την δουλειά της, αγάπη για τον συνάνθρωπο. Υπηρέτησε με σθένος σχεδόν 40 χρόνια στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας, δίνοντας ελπίδες και χαρά σε όλους γύρω της.

Είχε θέληση και ζωντάνια, χιούμορ και ευγένεια, που προσπάθησε να τα μεταδώσει και μέσω της θεατρικής εθελοντικής ομάδας, που ήταν μέλος.

Δυστυχώς για όλους μας και κυρίως για εμάς, την οικογένειά της, η μοίρα της έμελλε ένα απρόσμενο τέλος. Ούσα μπροστά στη πρώτη γραμμή των υγειονομικών, πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε να νικήσει την δύσκολη αυτή κατάσταση που όλοι μας ζούμε. Ας σταθούμε, όμως, όλοι κοντά σε αυτούς τους ανθρώπους, που μας προσέχουν και δίνουν τα πάντα για το καλύτερο αύριο όλων μας.

Δεν θα την ξεχάσει κανείς μας, αλλά κυρίως εμείς, η οικογένειά της. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τα όνειρα που έκανε, ούτε την λαχτάρα που είχε για την ζωή, για τον μικρό της πρώτο εγγονό.

Θα μας προσέχει από εκεί ψηλά!

 

Οι κόρες της

Ευγενία Κελεσίδου

Μαρία Κελεσίδου